tjuvkik


Här kommer en liten tjuvkik från när vi var och filmade på alvaret i torsdags. Sitter mest och redigerar/filmar film om dagarna nu, så har fullt upp och inte tid med så mycket annat. men imorn ska filmen vara klar och på onsdag blir det sommarlov. men nu: cirkelträning i sporthallen.

Spelet kan börja


Sådär ja, vår 1-minuters film!

Så gött det känns...

...när sista tentan för terminen är avklarad (och magkänslan säger att jag klarade den)
...när vårt filmteam bara åker runt till en massa second handbutiker och letar rekvisita!

Hemgjorda hamburgare igår

Med rökig smak, cheddar ost, bacon och hemgjord coleslaw med mangochutney & äpple.

Lördags


Bianca och jag innan grillningen i lördags


söta.

Boom boom boom, straight from my heart


dagen


orkade inte äta lasagnerester för trejde dagen i rad, så kokte mig majskolvar istället. jag tål inte att se köttfärs längre mår bara illa.
Men har iallafall haft slappardag idag kan man säga. Vår grupp har roadtrippat på öland: alvaret, ÖB, glasskafeet i hamnen. sen på ett uppträdande på ett äldreboende där det var sång med wanja och hasse. kanske inte det roligaste för mig och stina men gamlingarna verkade trivas med allsången, dom var så söta!

Sol, film & glass


har de två senaste dagarna bestått av. Känns verkligen som sommar, igår tog emmy, jag & pontus varsin mjukglass i hamnen och idag har vi suttit ute och solat hela lunchen. Planeringen av våra kortfilmer går sådär. Manuset är i princip klart, men att fixa skådespelare är fan svårt. Imorn ska vi ragga pensionärer på ett uppträdande på ett äldreboende. Hoppas att nån är sugen på att vara med. Sen blir det nog en tripp till Alvaret på öland, för att reka inspelningsplats och vi ska ta med oss badkläderna, hehe! får se om det blir nått dopp

God fredagskväll


med jobb dagen efter.

Miss

ska börja en ny kurs idag. antog att vi började vid 9 som vi brukar så tog åttatåget, som var försenat en halvtimme, så jag missade bussen så jag typ fick springa till skolan (aslångt) och fick skoskav. sen när man kommer dit så är det inga här och vi börjar tydligen inte förrän 11. vilken miss.

jaja, ändå ganska skönt att sitta själv i en datasal och kika runt lite.

RSS 2.0