Istället för att plugga har jag grillat och gosat med världens sötaste hundvalpar hela kvällen



Sommarfrukost


keso, jordgubbar, mango, kanel och musli = asgott och bra uppladdning inför dagens plugg. Tenta imorn och jag har knappt läst nånting, eftersom ingen vet vad det är vi ska läsa på. fick en exempeltenta igår och den var fan svår! som ingen hade förväntat sig. så får väl hoppas att det går bra imorn

Yes!


Nu ska jag ta mig till sporthallen på min cykel med punka. Ska träna zumba. kanske töntigt men askul! yes

Kommunfullmäktigemöte...

var antagligen det tråkigaste jag har gjort i hela mitt liv plus att jag hade konstant sprängande huvudvärk under dessa fyra timmar. Alla kommungubbar bara tjatade om massa grejer och inte om det som det skulle tjatas om. mötet skulle innehålla 21 punkter. klockan 21 på kvällen och fyra timmar senare hade dom bara gått igenom 4 punkter. Då fick vi gå. hade vi stannat tio minuter till hade nog hela klassen dött.. 

<3



Varit uppe med tuppen idag och jobbat tre timmar, kört bröd, sockrat bullar, rullat chokladbollar och sorterat bagarnas tvätt. Det verkar som dom tvättar en gång i halvåret. Jag vek ihop en hög med vita tröjor som blev nästan en meter hög, och dom tröjorna är inte ens tjocka utan vanliga t-shirts. Men ska iallafall in till skolan om en timme, vi ska bland annat på kommunfullmäktigemöte hela kvällen. Står att vi ska va där till cirka 21 ikväll, får väl se hur det blir, låter inte jätteskoj.

Påskmiddag på Östra Berget


Långfredagen


Nu blir det påskmiddag på öland


ser mest fram emot: lisbeths omelett med svampstuvning, sill och påskmust!

Jobbat i bageriet och smaskat påskägg

Helt slut efter att ha jobbat hela dagen. Efter att ha stått i kassan nästan hela tiden blir man yr i huvet och mina tygskor är så utslitna att hela sulan har slipats bort, det finns inget mönster kvar och sen en massa hål. Så får kanske ont i benen/fötterna/ryggen när man springer runt på fenix en hel dag. Fast har varit kul med så mycket folk!  förstår inte var alla kommer ifrån, eftersom det är kö typ hela dagen! men som sagt kul när man har nått att göra. Gutt med påsk också. Har gott och norpat en del dragé-godis ägg i bagerit! mm, det är godaste påskgodiset!  och mamma råkade köpa en hel konsumpåse full kanske 20 godispåsar, fast hon kanske skulle behövt tre. Det motsvarar ca 4 årsförbrukningar kanske, så det lär ju bli några över, hihi gott. shopoholic mamma kan va bra ibland

Ska bli gott med mat på amigo sen! min matlåda var bara äcklig och kladdig idag,kycklingen kall och krutongerna blöta. ush.


.


Idag har jag flyttat in i mjukisdressen


ja, ska stanna så länge jag kan. Har längtat hem till den hela dagen, haha, men ska nog inte gå ut på allmän plats i den, men hemma är den perfekt!

Såg ju föresten Water for elephants i söndags. SE DEN! den var så fin och vacker, som ett konstverk med cirkusprinsessor, hästar, clowner m.m. Hade kunnat kolla på den helt utan handling bara för miljöernas skull! Men handlingen var också bra. som niklas sa: "den var bra från början till slut". Perfekt med en film båda gillar! fast den var ganska hemsk också, men fin. åh, jag vill redan se den igen!

Diarie

yes, har gått diarerunda idag. Länsstyrelsen, landstinget och kommunen och hämtat ut en massa papper som jag sedan skrivit om. Låter skittråkigt, ja. Men sån är verkligheten för de riktiga journalisterna. Iallafall på lokaltidningarna, och det är ju där jag vill hamna! lika bra att öva nu och ta till sig!

Ikväll är det föresten music quiz på amigo igen, final. Segern är iofs redan avgjord men det blir en mysig kväll med fenixgänget igen och förhoppningsvis god mat!

Mjukis


Idag kom min ziperall (typ onepiece) och som jag har längtat. Lite sent kanske, nu har det ju börjatbli varmt ute.Hade hoppats att jag kunde ha den i sälen osv. Men det funkar att gå omkring i hemma och till och från träningarna. Sen kommer ju snart vintern igen så då är den perfekt. Den var ganska så förstor på alla håll, både längd och bredd. men orkar inte krabba med att skicka tillbaks och byta, för det är typ det mjukaste och skönaste jag har haft på mig. och som det stod på deras hemsida: när du en gång tagit på den vill du inte ta av den! stämmer nog säkert.

Lyxmiddag


Medans niklas köpte pizza till sig slängde jag ihop en sallad. Ville verkligen inte ha nått fett, så mycket skit som jag har ätit i helgen. Plus att det behövdes lite vitaminpåfyllning i förkylningen. Slog på stort och stekte kyckling, svamp och gjorde egna krutonger som blev himmelskt goda! Det bästa är att det räckte till en matlåda tills imorn! är så himla trött på kladdiga dagenefterlunchlådor där potatis, kött och sås m.m har fart runt uppochneri väskan. och imorn blir nog en långdag, så då behövs det vitaminer och energi!

Målat uterum i stålande sol hela dagen


massa nytta gjort idag. Niklas & jag har målat inne i mamma & pappas nya uterum hela dagen. Det blir skitfint och var faktiskt ganska skönt att måla när solen låg på hela dagen! sen så tvättade vi lite också, men nån idiotgranne snodde vår tvättid som vanligt.


Prosit

Brukar aldríg bli så dålig av en förkylning, men nu har jag inte mått bra. Spenderade hela gårdagen i sängen. Dagen efter fest plus dunderförkylning. snorig näsa och värk i hela kroppen. haft konstant huvudvärk i flera dagar trots, flitigt iprenanvändande. orkar knappt röra mig. men niklas köpte iallafall både pringles och lösgodis igår så har passat på att gotta mig lite! och snart ska vi hem till mamma och pappa och måla nya uterummet och sen kanske grilla!


Önskar jag såg så här fräsch ut just ju!


Det gör jag inte. jag mår verkligen skit. Näsan rinner hela tiden. huvudet sprängs snart. Jag nyser hela tiden, och kommer antagligen snart snyta ut hela  hjärnan. Ögonen är helt hängiga och håret skitplatt. Så fort jag får en ledig dag efter en stressig period blir jag sjuk. Det suger. Har ätit en citron idag med & snart ska jag ge mig på några vitlöksklyftor.
Anledning: imorn ska jag jobba och på kvällen ska jag på 20-årsfest i Kalmar. Då vill man vara lite pigg. Såja, ska försöka att inte klaga mer.

Konsten att ta slut på lönen innan man ens fått den.


Lollo och jag var på stan idag i några timmar. Vi köpte bland annat likadana skor, som vi båda gått och spanat in flera gånger! sen blev det lite småsaker, citrontvål, plånbok, läppstift. Köpte även en skitfin skjorta till niklas, hoppas verkligen den är lagom. Får lön imorn, men har redan handlat upp hela typ, för fick lite förskott idag. fy på mig. Men en välbehövlig shoppingtur för själen!

Skisser för sommaren


Var i källaren och plockade upp lite sommarkläder. Långklänningar och mina jeansshorts. Det luktar så jävla gott i källaren. Kan gå i korridoren fram och tillbaka och bara lukta! har smaskat i mig en citron nu, för att preparera mig, känns som jag börjar bli snuvig.

Föresten, där ser ni hur håret blev! ganska mörkt men ändå fint

It´s kö.

som annika utryckte sig i Österike, när en gubbe trängde sig före i toalettkön. Har suttit i kö halva skoldagen för att få feedback på lite texter. och vi är ju cirka 60 stycken, så tar lite tid. Men nu är jag klar & redo att börja färden hem. Fick reda på att vi är lediga imorn nu, plus fredag plus hela helgen plus måndag! Herregud så skönt!

Färgat håret litegrann!


mest för att utväxten såg förjävlig ut, men också för det är skönt med uppfräschning och finare färg!

När jag äntligen tog tag i saken att ringa till...

...BLTs redaktionschef för att prata lön, var han sjuk. så typiskt. Jag som varit jättenervös för att ringa dit och diskuttera vad jag ska ha i lön. Vad ska jag säga? vad vill jag ha i lön? vad borde jag få i lön? jag har ingen aning, jag är mest glad över att jag ska få sommarjobba på en tidning! skulle tillochmed kunna tänka mig att jobba gratis, bara för att få erfarenheten och lättare att få jobb dom följande åren.

För dom som inte vet ska jag vara på BLT (blekinge läns tidning) på familjeredaktionen "nära&kära" i Karlskrona. En månad plus att jag ska gå bredvid en vecka. Ska bli skitkul, och karlskrona är ju skitfint på sommaren. Dock kommer detta medföra att jag är arbetslös 2 månader i sommar, eftersom vi har så himla mycket sommarlov, men får se vad jag ska hitta på. Iallafall får jag försöka ringa imorn igen!

Kanske årets första löprunda...


...ska nu springas. Den blir nog inte så lång, men den blir iallafall av! jag är full med energi. 20 grader varmt ute, VG på förra kursen, anna tog körkort idag och jag har sushiriset på spisen. Kan vara annat än pigg och glad?


kreativiteten fortsätter


Lollo blev också sugen på pyssel, så vi har suttit vid köksbordet halva eftermiddagen. Hittade en hel kasse med gamla påskägg som vi har gjort om. Rotade fram våra gamla bokmärken och klistrade på. Lollo målade askar och ett smyckesskrin också, blev skitsnyggt tycker jag.

Ikväll blir det övernattning på bästa soffan!

 
Mamma och pappas soffa, även kallad "rambo". Har vart hemma här ikväll och grillat bland annat, årets första grillning. Mysigt och gott. Kan synda med gott samvete ikväll då jag körde ett styrkepass på gymmet innan, efter en välförtjänt sovmorgon! Kommer bli bäst med mysfrukost imorn och sen en promenad efter det! Så skönt med en helg efter en tenta=inga måsten!

Det blir nog bio nästa vecka. Denna verkar hur fin som helst med massa cirkusmiljöer!



Drar och jobbar till stängningsdax


Perfekt att bli inringd en dag man är ledig! Man är inte direkt rik som student. Så skönt att dryga ut studiebidraget lite. Ska hinna bort till bibblan innan och lämna tillbaka alla politikböcker. Skönt och slippa! hoppas man får G på tentan så man slipper öppna dessa böckerna igen. Fy.

Så på med mössan och upp på cykeln. Hejdå

Kvalitetstid


Resultatet från mitt påskpysslande. Ganska nöjd blev jag, fast spetsen som är runt om äggen vill inte riktigt synas på bild. Nu ska jag försöka hitta på nått nytt projekt att syssla med. annars blir jag rastlös.


Har firat att tentan är klar, med tacos och finbesök


Vit som en snö


Nån som kan gissa vad gör? haha, ne blir svårt för jag vet det knappt själv. Men pysseltanten i mig vaknade till liv, så håller just nu på att måla några gamla påskägg med vit färg. Sen ska jag fixa dit lite fjädrar, spets och sidenband som jag har köpt. Vetifan hur det kommer bli, för färgen blir inte så snygg som jag tänkt mig. Den blir liksom randig och blank. Jag vill ha matta ägg. aja kul att testa iallafall!

Jordgubbar, men inte årets första


Köpte ett paket jordgubbar efter zumban. Var helt plötsligt jättesugen på frukt så köpte en hel påse med lite olika sorter. Orkade iochförsig bara skölja jordgubbarna och äta dom, så nu är jag jättehungrig fast jag drack cirka två liter vatten innan i samband med träningen. Det bästa är att ta med vattenflaskan in i duschen efteråt! Hehe, ne men gubbarna var fantastiska, dock inte lika söta som svenska sommarjordgubbar, men dom får duga i det gråa april.

nehe, nu ska jag försöka sova. Om jag kan somna vill säga. kommer ligga och tänka på tentan hela natten och vakna och rabbla upp grundlagar och ideologier. suck.

Don't be afraid to let them show your true colors. True colors are beautiful like a rainbow


Ane Brun - True colors

så fint

Varför blir man mer kissenödig av kaffe, än andra drycker? väldigt lustigt tycker jag

 

Tentaångest

oh yes. har aldrig känt mig så nervös för en tenta. känns som jag kommer faila rejält, men ska försöka inte tänka så,utan hoppas att det kommer några frågor jag kan, eller iallafall förstår så jag kan ordbajsa mig igenom tentan och hoppas på delpoäng. brukar va bra på det.

Missade ju en hel helgs pluggmöjligheter när jag var i fjällen. det suger, så idag får jag sitta från morgon till kväll. Har laddat upp med en kanna kaffe. imorn smäller det...

Waka waka

Hemma från afrodansen nu. var trött redan innan jag kom dit och kan inte påstå att jag är piggare nu. Men man blir glad av lite glad musik och trummor. Har ju blivit tillfrågad om jag vill leda afron till hösten och gå på utbildning och allt, men jag vet inte vad jag vill. Det hade varit kul! det är kul, jag brukar hoppa in som stand in ibland nu för tiden. Men frågan är om jag kommer hinna med, om jag ens kommer bo kvar här. Så jobbiga som dom senaste veckorna har varit, skulle jag nog inte orka med. Men ändå en bra erfarenhet, så tål att funderas på ett tag till.

På Fenix

Sitter på fenix och väntar på torktumlaren. Vi hade så himla mycket tvätt och inga lediga tvätttider så tog hit en laddning i morse. Men har ätit lite sallad nu, var så jävla hungrig, så det passade bra. Är faktiskt kaffesugen. Jag som inte brukar vara det och jag som har bestämt att jag inte ska bli kaffeberoende. Nej, det ska jag inte bli. men det är ju så gott. Det bästa som finns är ju doften av kaffepulver!


Snurrar i min skalle

Ont i rumpan, har suttit still i två timmar. yr i huvet, har läst och skrivit om ideologier i två timmar. Hungrig. trött. panik. ångest. Hatar ideologier och allt som har med politik, EU, grundlagar, demokratier, medier, utskott, departement och gud vet vad det är vi ska kunna. Jag fattar ingenting. Kan inte någon snäll, klok person skriva en enkel konkret sammanfattning till mig så man slipper allt onödigt ordbajs.

Emmy, Pontus och jag köpte iallafall varsin glass i solen idag innan vi tog tåget hem. Lite positiv tanke iallafall! fast den nya twister var inte alls så god som orginalet. fail av mig att gå på den.


Hemma från mysiga dagar med vind, dimma, trevligt folk och fet mat



Såhär mysigt hade vi det i sälen! Iochförsig fick vi knappt ingen sol, utan mest dimma och blåst. Sista skiddagen (lördagen) var hur blåsigt som hellst på toppen. Man kunde nästan åka störtlopp nerför svart backe och ändå tog vinden emot så man knappt fick nån fart. Och att gå av liften i motvind var nästan omöjligt.  och dimma, man såg ingenting. Men annars har det varit fint. Inte så mycket läst av dock. och mycket skräpmat! men ibland ska man synda, och det var skönt med lite semester. Men det är skönt att vara hemma igen, som det heter.

RSS 2.0