Älska Malmö

Hallå. Nu är jag i malmö hos david, jon, emil, kizken och jonas. Anton, josse och jag körde ner hit igår. jättetrevligt! vi hittade allt, VI ÄR SÅ JÄVLA BRA! det tog ett par timmar men nu är vi här. De bor på en övervåning som luktar mögel. Det är lite sunkigt, men jag älskar att bo i kollektiv. här är det total anarki. folk super in på natten, alla skiter i disken och det är rörigt. Josse och jag , kvinnorna i huset, håller ordning! idag lagade vi cevapchichi (eller hur det stavas) =kryddbiffar. och nu har vi ätit. vi var på stan & när vi kom hem var de flesta fulla. iallafall kizken, han har nu spytt och sover på sängen. Vi pratar rassle och imorn ska vi förhoppningsvis kanske se Adrian Lux! Åh. han ska prata med sin fader :D hahhah. ikväll kanske vi ska till någon park och röja satan. nej, men jag är glad bara jag slapp kalmars fjortisar. Åh jag är glad här. jag trivs i kollektiv! vill fytta hit. Vi bor i samma kvarter som zlatan! Pussssss

Mästerverk från mästerkameran



De når inte riktigt upp till betäckningen "fotografiska verk". Men nog är de okej för att inte vara tagna av mej ;) . Nej, men jag har köpt en ny kamera. En undervattenskamera dessutom. det ska bli kul i sommar. Någon buse snodde den och tog dessa mästerverk iallfall. Min gamla kamera var ju helt kaputt och i flera delar. Nu ska jag övningsköra och imorn ska jag till Malmö. wihooo.

Campat vid konsum



Nej bilderna är inte photoshopade. Vi slog faktiskt upp tält utanför affären. Lisa & jag är initiativ tagarna. Vi ska delta i bilddagbokens hultsfredstävling. Det var kul, det är lisa som är fotografen. Vi hade kul som fasen. slog upp två tält, skylt, sovsäckar, väskor, gitarrer, bandare, musik, massa skräp och burkar, m.m. det är kul när vi engarerar oss i saker. sen får man se hur långt man kommer. Jag tycker iallafall om min hippiesyster. Och vi ska till hultsfred oavsett vad som händer. Puss

Hippiesystrar



De två hippiesystrarna fotades i solen av Jimmy . Vi ska vara med i "kaggstil". Ush, en dag då jag försov mig och ser jävligt ofräsh och äcklig ut. inte kul alls. men min hippiesyster är himla söt. det är hon alltid!

Jag blir så glad

åh hela kroppen blir helt glad varje gång festivalerna gör bandsläpp med positiva överaskningar.
Hultsfred kommer bli så jävla fett. nu med slagsmålsklubben och love is all. Fyfan alltså.
Jag spricker snart av förväntan och längtan! Idag var anna och jag hos ida och testade lite tält, m.m
sen gick vi till Sabines loppis och kollade på en massa skräp. visserligen var det stängt, men
fyfan vad mycket grejer de har som ligger och skräpar. sen cyklade vi in till Emmaboda, och miljöstationen.
Vi är nog deras främsta stamkunder. Idag fyndade vi glasögon och kjolar och massa annat nödvändigt till
en billig peng. det var inte för sent att få umgås med er lite faktiskt. det var väl behövligt!

Klant

Jag upptäckte nyss att det var onsdag.
onsdagar innebär att jag börjar klockan 10.00 och alltså kan ta tåget vid åtta.
Klockan ringde kvart i sex, jag gjorde mig i ordning och gåendes
påväg till tåget vid 7 kommer jag på det. Inte alls kul. Jag som har sömnbrist
denna veckan behöver all sömn jag kan få. Jag vände hemmåt och funderar
på att kanske plocka fram körkortsboken,. i väntan.


Det vill jag ha

Det är kallt. Suttit på körskolan nån timme och frysit. Svarat på frågor vid en dator.
åh vad jag vill ha körkort nu. Förhoppningsvis inte alltför långt kvar. Sen har jag kommit
på en lite mindre sak jag önskar mig. En stor tekopp och en tekanna. Så jag kan dricka
mitt favoritte, roibos yougurt citron, i mängder.


Mums fillibabba



Signe inspirerade mig. Idag lagade jag grönsakssoppa. Mums.
och tidigare fick jag en kram av en helt okänd människa på tåget.

Kameran är halvdöd



Såhär illa kan det se ut när man tar bilder med min kamera. den är helt
sönder och det här är ändå en utav de bättre bilderna från i fredags.

Orättvisa

Jag är arg. bara för att jag har planerat in att jag ska sitta och skriva mitt svenska arbete idag. Jag ställer klockan på 10 och går upp. Alma ligger och sover och har datorn innanför stängda dörrar. Jag vill inte vecka henne (blir ett jävla liv då) så jag v'äntar. i 1,5 timmar väntar jag. när hon väl vaknar sätter hon sig vid datorn med en gång. och säger att hon ska skriva. Jag blir så jävla förbannad. alla ska rätta sig efter henne . hon har samarbetssvårigheter. HATAR. Nu har jag väntat i 4 timmar och har ännu inte kunnat börja med arbetet. För i helvete vad mitt kommer suga. men jag bryr mig fan inte. jag bryr mej mest om hur jävla orättvist det är i vår familj. Min dator är sönder och den gemensamma tror hon är hennes. sen hör man hur hon sitter på msn och kollar på tv samtidigt. åååååh. så jävla cp.

Kanonkul kväll

Nu sitter jag här och fettar i mig smörgåstårta och diverse annat skräp. Antar att det är det här man kallar bakismat. Jag kom hem alldeles nyssens och hade en förbaskat jävla trevlig, grym, bäst utekväll igår! Bästa på länge faktiskt.

Visst allting började inte överdrivet bra. Tåget var ju en massa försenat. Jag ringde hem. mamma och pappa förslog att jag skulle lifta in till Kalmar. Sagt och gjort: jag tog bestämda steg hem, skrev stora kalmarskylten och ställde mig vid preem macken vid stora vägen. Kom inte alltför många bilar. Jag tog tåget istället.

När jag väl kom till Kalmar flera timmar efter alla andra så var allting svart och alla var borta. Förutom en liten grupp människor beståendes av Amanda, Signe, Sebastian, Adam och Dennis. De hade slagit sig ner på en mysig plätt precis vid slottet och vattnet. Där spelades bra musik, röktes vattenpipa och grillades. brännvirket bestod av allting brännbart i närheten. Och signe som hade lagt på alla sina kvitton hade tydligen råkat elda upp ett presentkort på 300 spänn också! hahahaha, askul.

Alla ville typ gå med engång jag kom. alla frös. Jag var varm av all min ilska. Jag gick i endast tjocktröja hela kvällen och nu fick jag veta att Signe typ lämnade min Jacka där. Den kan jag ju kort och gott, GLÖMMA. även fast jag fyndat jackan för 30 spänn så var det en av mina favoriter.

Det var tydligen halva priset på Palace hela kvällen, alla ville gå dit. så vi gjorde att. Jag såg ut som en sunkhög. Jag visste ju inte att vi skulle dit. Hade på mej ett randigt linne, tights, converse och tjocktröja. Och just palace där alla är uppklädda från topp till tå.

Signe och Dennis var för små för palace så de fick ta hand om alla jävla grejer vi hade med. Och jag fick dåligt samvete. Så tillslut bestämde vi oss för att gå och möta dem utanför. de befann sig tydligen vid biblioteket. vilket är ca 150m från palace för den som inte vet. För oss tog det en halvtimme att möta dom. För vad gjorde vi? Jo, det stod ett par med en limosine och vi börjar snacka m.m Sen skjutsar de oss till de andra. Hahaha, det var så jävla roligt.

Sen försvinner hela kvällen superfort och jag hade så jävla kul hela tiden. Signe och jag skulle träffa några signe träffat. de var på ett Hotell så vi var lite och hälsade på. Jag tydligen somnade, trodde att vi typ varit där en kvart när vi typ var där en timme. Sen sprang ifrån dem. haha, så jävla taskigt. aja, jag kan inte räkna upp en massa mer. Men var en kanonkväll. Lite tråkigt bara att alla svek och inte kom. endel är lite tråkiga så.


jag sov hos Signe, och på morgonen åkte vi till frukthuset. Fan att de inte har det i Emmaboda. När jag bli gammal ska jag ha en fruktaffär. Puss.


Trix och fix i huset



Jag har inte orkat räkna hur många skruvar jag har skruvat idag. Upp med hyllor
och en massa skruvkrokar. Sen fixade jag ihop ett CDställ (stort=massa skruvar).
sen har jag strykt en massa och hängt upp nya gardinger i vardagsrummet och
rensat ut massa smågrejer ur mitt rum. Jag har skitont i hela kroppen,
 först och främst ryggen. Den är helt sne. Nu är första gången jag sitter ner på hela dan
(om man bortser från körlektionen).  Fan jag har ingen tid alls. Min svenska arbete
om renässansen bara ligger och väntar på mig. har inte börjat än. bara läst lite smått.
Jag har panik, och imorn bär det väster ut mot Göteborg. Det ska bli najs!
Jag har fått mycket gjort idag, men inte prioriterat så. Jag kan iallafall konstatera att
jag är lite händig och fixig.

Yeah!

Dra mig baklänges. MGMT till popaganda. Det får vi inte missa. Vi gör en repris av 2008?

Diktatorn gör mig sjuk

Mitt huvud sprängs snart. Så har jag känt halva dagen. Och det är inte vattenbrist eller nått sådant. Eftersom jag håller kostdagbok så vet jag. Nej, jag tror att dettta beror på att jag har blivit utskälld konstant sedan klocka 3 ca. Ingenting jag har gjort har dugit. allt har vart fel. minsta lilla rörelse jag tar. får knappt andas. Diktatorn vaknade troligen på fel sida idag. jag vill inte,mitt huvud är typ dött. Vi var på IKEA. Det tog flera timmar för henne att bara gå igenom. vi ska iallafall byta ut lite färg i vardagsrummet mot mer vitt och svart. och det käraste jag har kommer inte att få finnas kvar. för min röst är värd noll. Min älskade fina bruna byrå med min LPspelare och alla skivorna. Det ville hon ta bort. JAG SA NEJ. nej det gick inte. jag fick ha kvar spelaren och skivorna om vi bytte byrån mot min vita som jag har hemma. ja, vad fan ska man säga liksom. Jag förlorade.,. igen..

Millegarne





Idag var det tänkt att jag skulle läsa om renässansen, franskklassicism, shakespeare, tråkig historia, litteratur och kultur och allt vad det heter. Jag orkar inte. Mitt arbete kommer suga & ärligt talat så skiter jag i det för jag fattar noll. Jag åkte med till stugan i Millegarne (utanför Ronneby) istället. Härligt, även fast det var ganska kallt. Vi fixade lite på tomten och rev ner ett tak m.m. Sen blev det grillning och en massa fikande. Jag håller kostdagbok denna veckan med. Igen. Jag gör om allting har jag bestämt mig för. Har typ glömt allting från förra gången, så nu ska jag ta tag i det. Puss.

Öland



Söndagen blev en heldag på Öland. Ännu mer påskmat och släktträffning.
Elian och Elisia på bild och i bakrunden Daniel med nya skägget.

.

Ett öga rött.
så skulle man kunna säga.
Det har nog smugit sig in skräp i min lins.
aj.


Påskafton

Lördagsplanen var att vi skulle åka till borgholm och grilla. Det verkade inte som att några kunde. & Jag orkar inte åka buss i flera timmar om det endast är tre som är där. Alla blev sura. Och ärligt så skiter jag i det. Vi kan grilla en annan dag, det är mysigt!. Vi har påsktradition hemma. En massa grannar brukar fira. Och iår var vi hos hellströms. Kändes som poolparty först och var himla mysigt. Sen åt vi påskmat, hade äggpicknings tävling. Sen fixade vi musiktävling och en massa. Vi hade tagit fram antons förstärkare och gitarr med mer. Sen sjöng och dansade vi resten av kvällen. Vi anordnade disco i vardagsrummet som var nästan helt tomt eftersom det ska göras om. Kul kväll faktiskt.


Lite människor från byn. Weronicas skor var en höjdpunkt. höhöhö.

Påskmat, påskmat. di vuxne så att säga.

Felix med gitarr och snyggaste hatten.

Det segrande laget framför ett nummer. "Gubbar i röret". Kenneth var bäst tror jag.

Sång. Som alltid är Susanne på hugget.


Nordpolen




Långfredag. Umgänget bestod av Sebastian, Amanda och Frida.
Det blev Söderport och Nordpolen. Han spelade ju inte förräns elva och
höll inte på länge heller för den delen. men han var bra ändå. Visst han är lite lustig,
men helt okej! Musiken annars var en höjdare. Moa var DJ. och Söderport är himla
mysigt! Inga var typ danssugna, det enda minuset. Sen fettade vi i oss massa mat
och avslutade på The rock i världens skönaste soffa.

Halv åtta hos Anna



Jag kände mig hedrad som fick komma med som gäst på handels-människornas projekt "Halv åtta hos mig". Den här gåmngen var Anna värdinna och bjöd på italiensk mat. Det var lite halvt. Glass och jordgubbar till förätt, pizza huvudrätt och chokladpudding med grädde till efterrätt. Pizzan smakade iallafall Italien. Bra jobbat gumman. det var trevligt. Nu väntar jag på Frida och vi ska nog förfesta lite ute på taket i solen, sen bär det av in mot Kalmar, Söderport och Nordpolen. Det ska bli najs. För en gångs skull är jag glad att jag är ett februaribarn. Pusss.

Glasspicknick en söndagskväll,.



Söndagkvällar innebär att frida och jag tränar boxning i sporthallen.
Inte denna söndag. Det är elevkongress där nu. Och vi bestämde oss
för att jogga en runda istället. Det övergick i att vi sa att vi skulle ta oss en
lång promenad istället. Sen övergick det till att ta en piggelin och gunga
vid ER-sjön. Det slutade med att vi köpte fetaste kolaglassen på konsum
och bredde ut filten på gräsplätten utanför. Himla mysigt var det.

Sommar och sol,..



Arbetat idag. Bakat tårtor hela förmiddagen. Sen la jag mej på taket.
Skitskönt. känns som sommar nästan precis. Som när solen håller på
att gå ner och man ligger och sover på stranden. ååh, vill ha sommar nu,..
Taket utanför fönstret är ultimata soltaket.

Min dator är sönder, därav den dåliga uppdateringen,.

Sorgligt men sant

Återigen den klassiska lunchrasten. Det är sista dagen på praktiken och det är sorgligt, men ändå skönt.
Jag saknar faktiskt skolan och alla. Känns som att jag har vart borta jättelänge.
Idag händer det ändå nått här i stan. SVEA, sveriges elevråd håller elevkongress här och ca 300 ungdomar
från hela Sverige kommer hit. Många är redan här, men det börjar ikväll typ.
Jag fick uppdraget att fota lite för barran, blir inga bra bilder. jag gillar inte kameran. men men.
skulle skriva lite till k-ramp med tror jag. får se vad som händer. Våren är iallafall här.
Jag tror jag ska lägga mig en stund på taket och njuta. De tog ju bort balkongen för ett halvår sen tyvär-.


RSS 2.0